Logo Cordial b190

Logo Weverij b190

“Een kwestie van smaak”, een uniek evenement!

Op vrijdag 12 oktober loopt er door Restaurant Cordial een catwalk. Niet voor onze zwarte brigade maar voor prachtige dames die u de laatste mode showen.

Samen met Flow damesmode en Marijnissen juwelier verzorgen wij die dag de wervelende show ‘Een kwestie van smaak’. U geniet van een heerlijke 3-gangen lunch of een 4-gangen diner inclusief wijnarrangement terwijl u zich laat inspireren door de mode voor het komende seizoen en bijzondere sieraden.

U kunt zowel voor de lunch, aanvang 12.00 uur, als voor het diner, aanvang 18.00 uur, reserveren. Stuur een mail naar info@restaurantcordial.nl o.v.v. ‘Een kwestie van smaak’ of bel naar 0412-694646. De prijs per persoon is € 85,00 voor de lunch en € 105,00 voor het diner.

Aansluitend overnachten? Dat kan!

Voor een overnachting in een Bergoss Designkamer betaalt u na dit evenement
€ 80,00 inclusief een uitgebreid ontbijt voor
2 personen.

Een arrangement om van te jubelen!

20 Jaar Hotel de Weverij en restaurant Cordial. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn.
Daarom het Jubileum arrangement, het hele jaar door. Doordeweeks, in het weekend, als lunch of als diner, met of zonder overnachting. Het kan allemaal.

Het Jubileum menu bestaat uit, natuurlijk, een sprankelend aperitief, het is tenslotte feest. Daarna serveren wij u een fantastisch 5-gangen menu en schenken daarbij 4 prachtige glazen wijn. Tafelwater, koffie/thee en lekkernijen maken de feestvreugde compleet. Prijs per couvert € 105,00.

Optimaal genieten van wijn en spijs? Een Jubileum overnachting in ons hotel, inclusief ontbijt bieden wij u aan voor € 30,00 per persoon. Uitsluitend in combinatie met het ‘Jubileum menu’. Reserveer hier.

Kiezen maar….

Menu Toppunt van Cordial
Een steeds wisselend 4-gangen menu inclusief aperitief, 3 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 90,00 alles inclusief.

Jubileum menu
Een steeds wisselend 5-gangen menu inclusief aperitief, 4 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 105,00, alles inclusief.

Menu Ontdek Cordial
(uitsluitend maandag t/m vrijdag)

Een 3-gangen menu met seizoensgerechten.
Prijs per couvert € 39,50 exclusief drank.

Restaurant Cordial is de BOB!

Cordial is de BobZe liggen in onze kelder op u te wachten. De meest fantastische wijnen, wit, rood, rosé, met of zonder bubbel. En u kunt er nu zorgeloos van genieten. Want Restaurant Cordial is op vrijdagavond de BOB!

Wat houdt het BOB arrangement van Cordial in? U bestelt het exclusieve menu ‘Signature’ (5-gangen diner à € 97,50 per couvert exclusief drank) en wij bieden u een gratis overnachting in ons Hotel De Weverij aan. Eventueel uit te breiden met ontbijt (€ 15,00 per persoon). Het BOB arrangement geldt alleen op vrijdagavonden. 
Reserveren? Dat kan hier.