Logo Cordial b190

Logo Weverij b190

Valentijnsarrangement

Ook dit jaar zorgt Valentijn weer voor passie en romantiek. Hij brengt onze gasten in vervoering met dit verleidelijke arrangement vol zinnenprikkelende gerechten en bedwelmende wijnen.

Het arrangement bestaat uit een Valentijnscocktail, 4-gangen menu, 3 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met diverse lekkernijen. De prijs per couvert bedraagt € 90,00, alles inclusief. Wij serveren het Valentijnsarrangement op 14, 15 en 16 februari. Verras uw partner en reserveer hier.

Optimaal genieten van onze mooie wijnen?

Boek dan een overnachting in een Bergoss designkamer voor € 35,00 per persoon
inclusief ontbijt.

Het Proef & Overtuig Menu

Het team van Cordial staat te popelen om u als gast te laten zien wat zij in huis heeft. Gastvrijheid, smakelijke en innovatieve gerechten, een ruime keuze aan prachtige wijnen. Met het Proef & Overtuig Menu komen alle facetten ruimschoots aan bod. En ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs.

Welkomstcocktail, 3-gangen menu, 3 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen. Prijs per couvert € 75,00 alles inclusief. Reserveren? Dat kan hier.

Menu Gastronomique Compleet

De mooiste gerechten, de fijnste wijnen, met Menu Gastronomique Compeet dompelen wij u onder in een overdaad aan heerlijkheden.
Een avond lang genieten!

Aperitief, 5-gangen menu, 4 glazen bijpassende wijn, tafelwater, koffie/thee met diverse lekkernijen. Prijs per couvert € 110,00 alles inclusief. Voor reserveringen klik hier.

Aansluitend overnachten

Ook hierbij kunt u een overnachting in een Bergoss kamer boeken voor € 35,00 per persoon inclusief ontbijt.

Kiezen maar….

Menu Toppunt van Cordial
Een steeds wisselend 4-gangen menu inclusief aperitief, 3 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 95,00 alles inclusief.

Gastronomique Compleet
Een steeds wisselend 5-gangen menu inclusief aperitief, 4 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 110,00, alles inclusief.

Optimaal genieten van wijn en spijs
Een overnachting in ons hotel, inclusief ontbijt bieden wij u aan voor € 35,00 per persoon. Uitsluitend in combinatie met het ‘Menu Toppunt van Cordial & Gastronomique Compleet’.
Geldig tot 1 april 2019.

Restaurant Cordial is de BOB!

Cordial is de BobZe liggen in onze kelder op u te wachten. De meest fantastische wijnen, wit, rood, rosé, met of zonder bubbel. En u kunt er nu zorgeloos van genieten. Want Restaurant Cordial is op vrijdagavond de BOB!

Wat houdt het BOB arrangement van Cordial in? U bestelt het exclusieve menu ‘Signature’ (5-gangen diner à € 100,00 per couvert exclusief drank) en wij bieden u een gratis overnachting in ons Hotel De Weverij aan. Eventueel uit te breiden met ontbijt (€ 15,00 per persoon). Het BOB arrangement geldt alleen op vrijdagavonden.
Reserveren? Dat kan hier.