Logo Cordial b190

Logo Weverij b190

Het Proef & Overtuig Menu

Het team van Cordial staat te popelen om u als gast te laten zien wat zij in huis heeft. Gastvrijheid, smakelijke en innovatieve gerechten, een ruime keuze aan prachtige wijnen. Met het Proef & Overtuig Menu komen alle facetten ruimschoots aan bod. En ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs.

Welkomstcocktail, 3-gangen menu, 3 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen. Prijs per couvert € 75,00 alles inclusief. Reserveren? Dat kan hier.

Menu Gastronomique Compleet

De mooiste gerechten, de fijnste wijnen, met Menu Gastronomique Compeet dompelen wij u onder in een overdaad aan heerlijkheden.
Een avond lang genieten!

Aperitief, 5-gangen menu, 4 glazen bijpassende wijn, tafelwater, koffie/thee met diverse lekkernijen. Prijs per couvert € 110,00 alles inclusief. Voor reserveringen klik hier.

Aansluitend overnachten

Ook hierbij kunt u een overnachting in een Luxe kamer boeken voor € 35,00 per persoon inclusief ontbijt.

Kiezen maar….

Menu Toppunt van Cordial
Een steeds wisselend 4-gangen menu inclusief aperitief, 3 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 95,00 alles inclusief.

Gastronomique Compleet
Een steeds wisselend 5-gangen menu inclusief aperitief, 4 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 110,00, alles inclusief.

Optimaal genieten van wijn en spijs
Een overnachting in ons hotel, inclusief ontbijt bieden wij u aan voor € 35,00 per persoon. Uitsluitend in combinatie met het ‘Menu Toppunt van Cordial & Gastronomique Compleet’.

Restaurant Cordial is de BOB!

Cordial is de BobZe liggen in onze kelder op u te wachten. De meest fantastische wijnen, wit, rood, rosé, met of zonder bubbel. En u kunt er nu zorgeloos van genieten. Want Restaurant Cordial is op vrijdagavond de BOB!

Wat houdt het BOB arrangement van Cordial in? U bestelt het exclusieve menu ‘Signature’ (5-gangen diner à € 100,00 per couvert exclusief drank) en wij bieden u een gratis overnachting in ons Hotel De Weverij aan. Eventueel uit te breiden met ontbijt (€ 15,00 per persoon). Het BOB arrangement geldt alleen op vrijdagavonden.
Reserveren? Dat kan hier.