Logo Cordial b190

Logo Weverij b190

Een arrangement om van te jubelen!

20 Jaar Hotel de Weverij en restaurant Cordial. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn.
Daarom het Jubileum arrangement, het hele jaar door. Doordeweeks, in het weekend, als lunch of als diner, met of zonder overnachting. Het kan allemaal.

Het Jubileum menu bestaat uit, natuurlijk, een sprankelend aperitief, het is tenslotte feest. Daarna serveren wij u een fantastisch 5-gangen menu en schenken daarbij 4 prachtige glazen wijn. Tafelwater, koffie/thee en lekkernijen maken de feestvreugde compleet. Prijs per couvert € 105,00.

Optimaal genieten van wijn en spijs? Een Jubileum overnachting in ons hotel, inclusief ontbijt bieden wij u aan voor € 30,00 per persoon. Uitsluitend in combinatie met het ‘Jubileum menu’. Reserveer hier.

Vlinders in je buik menu

Heeft u net de vrouw of man van uw dromen ontmoet? Of kent u elkaar al langer maar bent u nog steeds in de wolken?
Verras uw geliefde dan met ons Vlinders in je buik menu.

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Op die dag serveren wij het zeer romantische Vlinders in je buik menu dat bestaat uit een feestelijk glas champagne, een Valentijns verrassing, 4 verleidelijke gerechten, 3 betoverende glazen wijn, verfrissend tafelwater en zoete lekkernijen met koffie of thee.
Prijs € 95,00 per couvert.
Verliefd? Klik dan hier. 

Het Vlinders in je buik menu kunt u van 14 t/m zaterdag 17 februari reserveren.

Kiezen maar….

Menu Toppunt van Cordial
Een steeds wisselend 4-gangen menu inclusief aperitief, 3 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 90,00 alles inclusief.

Jubileum menu
Een steeds wisselend 5-gangen menu inclusief aperitief, 4 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 105,00, alles inclusief.

Menu Ontdek Cordial
(uitsluitend maandag t/m vrijdag)

Een 3-gangen menu met seizoensgerechten.
Prijs per couvert € 39,50 exclusief drank.

Restaurant Cordial is de BOB!

Cordial is de BobZe liggen in onze kelder op u te wachten. De meest fantastische wijnen, wit, rood, rosé, met of zonder bubbel. En u kunt er nu zorgeloos van genieten. Want Restaurant Cordial is op vrijdagavond de BOB!

Wat houdt het BOB arrangement van Cordial in? U bestelt het exclusieve menu ‘Signature’ (5-gangen diner à € 97,50 per couvert) en wij bieden u een gratis overnachting in ons Hotel De Weverij aan. Eventueel uit te breiden met ontbijt (€ 15,00 per persoon). Het BOB arrangement geldt alleen op vrijdagavonden. 
Reserveren? Dat kan hier.