Logo Cordial b190

Logo Weverij b190

De hele maand mei is Cordial de BOB!

Restaurant Cordial staat erom bekend haar gasten van top tot teen in de watten te leggen. Het mag u aan niets ontbreken en u moet volop kunnen genieten van al het heerlijks dat wij u serveren. Een glaasje wijn mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Maar wie is de Bob?

De Bob is Restaurant Cordial! Want als u in de maand mei bij ons het exclusieve menu ‘Signature’
(5-gangen diner à € 97,50 per couvert) bestelt, nodigen wij u graag uit voor een gratis overnachting in één van de luxe kamers van ons Hotel de Weverij.

De volgende dag kunt u voor € 15,00 per persoon gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Deze speciale aanbieding geldt de hele maand mei. Ter info; Cordial is ook op Hemelvaartsdag en 1e Pinksterdag open. Reserveer hier. 

Een arrangement om van te jubelen!

20 Jaar Hotel de Weverij en restaurant Cordial. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn.
Daarom het Jubileum arrangement, het hele jaar door. Doordeweeks, in het weekend, als lunch of als diner, met of zonder overnachting. Het kan allemaal.

Het Jubileum menu bestaat uit, natuurlijk, een sprankelend aperitief, het is tenslotte feest. Daarna serveren wij u een fantastisch 5-gangen menu en schenken daarbij 4 prachtige glazen wijn. Tafelwater, koffie/thee en lekkernijen maken de feestvreugde compleet. Prijs per couvert € 105,00.

Optimaal genieten van wijn en spijs? Een Jubileum overnachting in ons hotel, inclusief ontbijt bieden wij u aan voor € 30,00 per persoon. Uitsluitend in combinatie met het ‘Jubileum menu’. Reserveer hier.

Kiezen maar….

Menu Toppunt van Cordial
Een steeds wisselend 4-gangen menu inclusief aperitief, 3 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 90,00 alles inclusief.

Jubileum menu
Een steeds wisselend 5-gangen menu inclusief aperitief, 4 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 105,00, alles inclusief.

Menu Ontdek Cordial
(uitsluitend maandag t/m vrijdag)

Een 3-gangen menu met seizoensgerechten.
Prijs per couvert € 39,50 exclusief drank.