Logo Cordial b190

Logo Weverij b190

50 jaar Alliance Gastronomique moeten we vieren

Dat Alliance Gastronomique 50 jaar bestaat is bijzonder.
Ooit als eerste culinaire club binnen Europa begonnen en nog steeds toonaangevend. Als Cordial zijn we dan ook trots om daar deel van uit te maken.

Mijlpalen moeten we vieren, dus daarom serveren wij een feestelijk lunchmenu met alles erop en eraan. Een aperitief, 2 prachtige gerechten met 2 glazen passende wijn en koffie of thee met lekkernijen. De all-in prijs bedraagt, hoe kan het ook anders,
€ 50,00. En omdat het nog niet genoeg is, ontvangt u als afscheid een bijzonder potje mosterd. Reserveren kan hier

Maar dat is nog niet alles…..

Menu Toppunt van Cordial
Een steeds wisselend 4-gangen menu inclusief aperitief, 3 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 87,50 alles inclusief.

Gastronomique Compleet
Een steeds wisselend 5-gangen menu inclusief aperitief, 4 glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie/thee met lekkernijen.
Prijs per couvert € 100,00, alles inclusief.

Menu Ontdek Cordial
(uitsluitend maandag t/m vrijdag)

Een 3-gangen menu met seizoensgerechten.
Prijs per couvert € 39,50 exclusief drank.

Restaurant Cordial is de BOB!

Cordial is de BobZe liggen in onze kelder op u te wachten. De meest fantastische wijnen, wit, rood, rosé, met of zonder bubbel. En u kunt er nu zorgeloos van genieten. Want Restaurant Cordial is op vrijdagavond de BOB!

Wat houdt het BOB arrangement van Cordial in? U bestelt het exclusieve menu ‘Signature’ (5-gangen diner à € 95,00 per couvert) en wij bieden u een gratis overnachting in ons Hotel De Weverij aan. Eventueel uit te breiden met ontbijt (€ 15,00 per persoon). Het BOB arrangement geldt alleen op vrijdagavonden. 
Reserveren? Dat kan hier.